CATR + GREAT

16.05.2023 17:18

Ahojte,

 

článek z Catru a Greatu nebude. Nemá cenu psát o tom, jak jsme dvakrát odstoupili za velmi podobných podmínek. Nicméně pár řádků tomu věnovat chci.

Odstoupení na Catru (viz. foto 1) z docela slušné deváté pozice, kde však konkurence byla velká a odstupy velmi malé, takže by bylo velmi odvážné tvrdit, že by to byly body. To je ale vlastně už úúúúúplně jedno. Po nicotném kontaktu se špulkou praskla spojovačka řízení. Opravdu to nebyla žádná velká rána. 

Great >> tak to mrzí a i nyní kdy to píšu jsem stále opravdu smutný z tohoto odstoupení. To odstoupení bylo z krásné páté pozice. A byla to docela pevná pozice, kdy tam byl určitý náskok, a s přihlédnutím na formu a jízdu obecně bych si na ten pátý flek věřil. Ale to jsem si trošku zaspekuloval a historie se neptá na pocity. Historie zaznamenala fakt, že to byl druhý závod v řadě, kdy jsme odstoupili a fakticky nás porazilo celé startovní pole vč. všech rakouských sedláků a pažravých tasemnic :-(. No mrkni na fotku co křuplo a můžeš politovat, nebo strouhat mrkvičku - dle toho co si za <I>

Tak a včíl jsou jenom dvě možnosti. Buď a nebo :-D

Zdarec na Vikingu, Ondris