Složení teamu pro rok 2019

16.03.2019 15:43

ZdareX všem čtenářům.

Jsem zde s oznámením, jak bude vypadat team pro velký NEXT 2019. Dvojici Küzmič, Ingram posílí von Thurm und Taxis. Další mladý a nadějný klučina do našeho mladého a nadějného mančaftu. 

Proč ta změna? Alex (Roman) je můj výborný kamarád a velmi si ho vážím. Ale se změnou gum pro Historic Trophy a jeho neutuchající oblibou v této kategorii si myslím, že jeho bodový přínos do Team Trophy by byl velmi malý, jestli nějaký. Možná se pletu a ty gumy budou fungovat lépe, ale rozhodně si myslím, že nebudou dosahovat kvalit zrušených "sedanek". Na asfaltu rozhodně ne. Viděl jsem, že vTuT jezdí slále lepší časy a věnuje se ježdění naplno a tak jsem se zeptal, jakou kategorii hodlá ve velkém NEXTu jet a domluva byla velmi blízko.

Je nám jasné, že boj s týmy jako jsou hvězdami nabité mančafty Vestu a Redbullu bude složitý a asi nad naše aktuální síly. Nicméně budeme bojovat co to dá, abychom obhájili své pozice z let minulých. A to je hlavním cílem.

Závěrem bych chtěl poděkovat Alexi Benguému za ty hezké roky strávené v Doktor Racingu. Rozhodně nejsou dveře do budoucna zavřeny... ;-)

ZdareX by DOKTOR