1. Icy Tělocvična 20.1.2018

25.01.2018 13:14

Nazdárek všichni čtenáři dobré vůle ;-)

Teď, když po přečtení nadpisu x čtenářů odešlo můžu vesele pokračovat :-D v psaní svých tradičních článků, které čtou i někteří, do kterých bych to fakt neřekl. Potěšil mě P., když došel ať píšu víc a jestli někam pojedu ať o tom taky napíšu, že se to dobře čte. Já si sice myslím, že Loa je na články z nás doopravdy nejlepší spisovatel, ale každá pochvala potěší. A je i takový co rád čte, ale na klávesnici má jenom dvě písmena O a K :-D - že Pepsone. Proč vlastně taková zuperstáj jako je redvůl nemá stánky? No nic k závodu v tělocvičně.

Tak z jiného soudku. Do včíl nám není jasné ten počet přihlášených. Kde se to vzalo do tělocvičny? Důvěru v Next vloženou se snažíme opětovat. A tak jsme promtně zareagovali a přikoupili další/delší čas v tělocvičně, aby jsme si i v takovém počtu náležitě zasou...těžili. A protože Pepson našel na klávesnici i zbylé písmena napsal letos poprvé delší mail (rozuměj asi 3 řádky) s návrhem jak to budeme dělat. A protože to vede direktivně, tak se vše udělalo jak navrhl a z ohlasu závodníků to bylo dobré rozhodnutí. Na ochozech bylo stále dost místa i při počtu 50-ti startujících. Starty po 30-ti sekundách znamenaly, že děti tolik nezlobily jak by asi zlobily, kdyby se startovalo po minutě. A tak vše běželo jak mělo a ještě k tomu přesně dle předem připraveného harmonogramu. I odchod byl tak akorát včas, aby jsme se vlezli do pronajatého času.

Před závodem se nám do mančaftu "angažoval" známý to všeuměl a muž mnoha řemesel a profesí mladý Babánek. Svým výkonem překvapil asi nejen mě a k jeho sportovnímu výkonu mu patří gratulace, ale mohl by se trošku krotit a nedožadovat se vyhlášení, když byl "až" čtvrtý a pochopil, že děti (junioři) mají přednost - to je takový malý povzdech... Nicméně dvě vyhrané RZ a celkové čtvrté místo přineslo do týmové soutěže slušnou porci bodů. 

Brane po svém "tradičním" problému v Graspu nastoupil s trochou změn v řízení, které se na jedné (myslím třetí) vložce ukázaly jako malinko nedodělané. Někde ještě něco drobného hapruje, což bude potřeba trošku poladit - rozumněj probrousit :-D. Jde vidět, že se dloooouho nejezdilo. Až v posledních třech RZtách se pocitově začalo dařit, ale na časech to nebylo, až na poslední, tak znát. Ale dobré - zajezdili jsme si, pobavili se - tak to má být.

Dobré závody... už se těším na další.

Zdarec by Doktor