1. Janáček RC Rally Show - volný podnik

04.09.2011 08:06

Do Uherského Brodu jsme se vydali ve společnosti posádky Bětíků čímž děkujeme za poskytnuté místo v jejich týmovém dá se říci luxusním soukromém tryskáči. I přes nevolnost jedné sličné stewardky cesta probíhala tak, aby posádky na palubě měly ten největší komfort. Malá komplikace s uzavřeným letovým prostorem nad Velkým Ořechovem pilota a nás už vůbec nemohla rozhodit...

 

 

Na start se postavilo 12 posádek a ta naše měla na futrech číslo 9. Do této rally jsme již vstupovali s daným cílem. Bohužel se nám ho nepodařilo do puntíku splnit, avšak je na námět na poradu týmového vedení, zda-li nejsou kladeny příliš vysoké cíle, hned na začátku kariéry. Start provázela naše školácká chyba s obutím a taktéž desítečka za cíl. Od začátku bylo jasné, s kým se bude odvíjet náš souboj o osmou příčku. Byla to posádka z Brna (Martínek) a naši dobří známí ze Španělska (Ojeda). Ojeda měl bohužel technické problémy, tak brzo nabral ztrátu a pak nás již neohrožoval. Avšak Martínek po třetí (nebo na třetí - již nepamatuju) RZ přezul na "dashe" a začal nás stabilně porážet. Taky jsme na průjezdu jedné z RZ přišli o zavěšení předního kola - což jsme zjistili až v cíli, takže jsme asi natom nejeli dlouho. Kluci v servisu nasadili všechny síly a vše dali do kupy a my soutěž dokončili na lichotivém devátém místě. Je však nutno podotknout, že startovalo 12. posádek.

 

Celkové výsledky jsou na oficiálních stránkách - www.intercup.cz. Ale takto se auta seřadily v cíli (vítěz vpravo).

Vyhlášení proběhlo ve stylových prostorech pivovaru Janáček, kde moc dobré pivo teklo proudem a po vyhlášení ještě následovala prohlídka pivovaru, která jako "kulturní" zážitek zakončila tento jistě vydařený volný podnik. Litovat mohou Ti, kteří se nemohli zúčastnit a chyba těch, co mohli ale nedojeli.

 

Náš tým děkuje ICEOVI za hezkou sobotu a Bětíkům za logistickou hilfe ...