2. Icy Tělocvična 10.2.2018

11.02.2018 11:54

Dobré nedělní poledne, pondělní ráno, středeční večer - jak chcete milé čtenářky a milý čtenáři.

Dneska, když su po závodech stále ve stavu skoromarod přináším reportíček krátký jak se dařilo v druhé tělocvičně zimního šampionátku Ice Nextového. Před závodem jsem doopravdy uvažoval, jestli tam ráno jenom nepřijít, zapojit počítače a jenom se starat o časomíru, protože jsem nebyl ve stavu, abych závodil na nějaké "slušné" úrovni. Ale touha po tom se sklouznout byla větší něz nějaký debilní bacil, kterých poslední dobou lítá hodně okolo. 

Je třeba opět poděkovat všem těm, kteří pomohou nachystat trať - donést věci z auta na plac, přilepit kužely a schodnice, roznosit lavečky a žíněnky - prostě díky za každou pomoc nejen při chystání, ale i při úklidu. A taky Janičce za bezchybnou časomíru.

I přes zdravotní handicap jsem se chtěl vidět někde kolem sedmičky-osmičky, ale závodní realita byla holt jiná. Na jedničce z toho byl desátý flek a ten určil tak nějak ráz celého závodu. Za soupeře jsem musel přijmout omladinu v podobě Camiliho, Večerky a Ingrama.

Během závodu byl na voze řešen technický problém, který mě trápí už delší dobu a chci tímto poděkovat Hříbkovi a Bassovi za pomoc při diagnostice a za rady. Nyní, když vím v čem to je pokusím se vše opravit a zlepšit jízdní vlastnosti auta, abych se mohl věnovat jízdě a né po každé pravotočivé zatáčce regulovat směr jízdy. Díky kucí.

Následující zkoušky byly vlastně velmi podobné. Jednou malinko lepší jednou malinko horší. Vývoj byl následující - 1: 10/10 (první rz: desátý v rz/desátý celkově) - 2: 11/10 - 3: 13/11 - 4: 11/11 - 5: 9/9 - 6: 12/9. Je třeba poznamenat, ze omladina měla technické problémy a tak Ingram a Taylorová spadli malinko dolů. Konečné deváté místo nám spadlo malinko do klína, ale nato se historie neptá. 

Je zajímavé kolik lidí si tělocvičnu oblíbilo a to bohaté startovní pole je až k nevíře. Ale tak je jasné čím to je...

Zdarec by Doktor