Veliková - ZedArt - DRUHÝ POHÁR :-)

06.08.2012 19:31

Sláva vítězům vážení přátelé - sláva vítězům...

Po prvním historickém úspěchu na Lukově se náš tým dostal do pozice obhájců minulého vítězství v naší kategorii a poctivě se pracovalo na technice. Ale bylo jasné, že nejsme sami, kdo připravuje techniku. Před závodem proběhl krátký test - vše docela fungovalo a tak se šlo na věc. Fagaso bral tentokráte nejen sličnou serviswomanku, ale i auto, takže mu patří dík. Ihned po příjezdu jsme si poctivě prohlíželi tratě. Byly to dva úseky. První viz foto byla na zámkovce a druhý měl střídavý povrch. Je třeba napsat že charakter byl dobrý - pěkný. Jenom délka RZ mohla být větší. Bylo ještě hodně prostoru kam vést tratě na obou speciálkách. Nicméně jinak to bylo všecko docela pěkné - i nový most byl k dispozici - pěkný je co?

Vesměs všecky RZ byly výsledkově v podobném duchu. Hned na první RZ bylo zřejmé, že Fagaso se nevyspal do perfektní závodní nálady a hned nabral ztrátu, která se díky technickému problému na RZ 2 už nedala v tomto formátu závodění dohnat. Překvapením však byl Banny se svým Escortem, který se držel jen velmi těsně za náma. Takže jsem se vyloženě omezil na souboj s ním. Naštěstí to dopadlo dobře - velmi dobře. Ale byl to boj do poslení RZ. Některé zajeté časy dokonce dosahovali kvalit první "zelené trojce" (Lysman, Viki, Filip), což je bezpochyby povzbudivé. Bohužel zatím nejsou k dispozici oficiální výsledky, takže jsou to z hlediska časů jenom doměnky jak blízko na dostřel byli "green brothers" se kterýma dojela i jejich sestra (bohužel jenom jedna).

Takže jak naznačuju celou dobu. Pohár v kategorii historic - BRAVOOOOOOO. A čtvrté místo celkově - DOST DOBRÉÉÉÉÉ. Oslava proběhla ve vícero místech na Zlínsku a bylo to opět docela náročné... Stejně jako náročný je náš kalendář. Další závody se blíží - 11.8. a 25.8. - o všem se včas dozvíte ...

 

VIVA YUGOSLAVIA