15. Great Cross Rally

07.05.2015 14:54

Zdarec všem čtenářkám a čtenářům po dalších článcích lačnících,

 

tentokráte jsem zde s repotem z Great Crossu, na kterém se nám tradičně docela dařilo. Předem je však nutné říct, že tentokráte se tradice jaksi nekonala. No ale poďme nato popořadě. Tak jsme se na tuto rally aj docela připravovali aj nějaký testík proběhl a tak jsme se cítili docela připraveni.

Ráno pochopitelně jako vždy včasné vstávání a chystání tratí. Auto bylo relativně nachystané forma taky v normálu. Malý shake před startem a pak už na start jedničky. A hned ze začátku chyb jako maku a taky čas tomu odpovídal a taky umístění po první RZ. Horší, že se to nezlepšilo ani po druhé RZ, která byla pocitově velice dobrá - nevim nevim. Naopak třetí RZ byla taková jaká má být - stáhl jsem ztrátu a chystal útok. Črvrtá a pátá byly z mé strany docela průměrné, ale i tak se situace vykrystalizovala docela zajímavě v boji o druhé místo, kdy mezi druhým a čtvrtým byl rozdíl necelá sekunda. Naše posádka byla ta čtvrtá, ale byla to dost dobrá výchozí pozice pro útok. Jenomže pak v šesté RZ jsme nadělali tolik chyb, že hrůůůůůza. Každý kolík, každý šutr - všecko bylo naše a všude jsme stáli. Ostatní jeli daleko líp a tím pádem se to všecko posralo, co se slušného umístění týče. Tak jsem na poslední RZ zkusil trošku změnit nastavení směrem k dalšímu závodu (Viking). Bohužel vypadl tlumič během RZ a tak následoval pád na páté místo.

 

No je třeba si brát z každého závodu ponaučení a my si ho vememe a budeme dál bojovat. Gratulace Davidovi a slib, že to s náma ještě nebude mít jednoduchý ... ;-)

Zdarec by Doktor