Sazovice - ZedArt

03.07.2012 18:31

Sazovice alias pěkný výsledek s příliš krátkým poježděním...

 

V parnu sobotního odpoledne, kdy teplota atakovala ve stínu 35 C jsme se vydali v sestavě Fagaso, Loix, Küzmič až na jednoho s dcerama do Sazovic. Auta perfektně nachystané (zase až na jednoho) a všichni nažhavení. Potěr jsme vyslali na místní kúpalisko. Místní hospůdka byla po ruce a velmi přátelská a pivečko dobručké. Fagaso malinko zaorodoval pro drobné úpravy na trati - zaplatili vlezné nalepili na vrata číla a šlo se nato... 

 

První RZ - překvápko Fagaso aj Lube za Küzmičem. Loix odstupuje pro posratou techniku (rébus o perfektně nachystaných autech vyřešen - už jenom ty dcery).

Druhá RZ - a jejda - stejný scénář jako ta první - jenom ten Loix už nejede a přemýšlí nad pivem co s autem.

Třetí RZ - ááááááá staré koleje jsou zde - Fagaso vrací úder a Lube útočí. Loix pije pivo a asi začne montovat.

Čtvrtá RZ - ááááááá je to rici - Yugošká divočina jako prase - čas škoda komentovat - Fagaso fuč - Lube dělá chybu - Loix pije pivo a demontuje stroj.

Pátá RZ - Yugoš si nadal a zklidnil hormony Balkánské a zajel slušně. Všichni tři historici v sekundě. Loix rozebral auto, pije pivo a neví jak to dá do kupy (ale ví - ale hledá pravdu na dně "lahve")

 

Celkově 6. místo - 6 sekund za Fagasem - 9 desetin před Lubem, 2. místo v historicích - celkový čas 5:27,50 - to je dost málo Zbyňo...

 

Doktor